Известие

Collapse
No announcement yet.

Моля за съвет - нов съм! 147 или GTV

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Еми няма смисъл тогава от Алфа...както каза другия колега, че ще вземете да ме откажете от тази марка! Колко пъти по 1000лв. трябва да давам за една 10-12 годишна кола и то нисък клас??? Не искам аз да слугувам и робувам на колата, а тя на мене! Колата е за това - да ти служи, а не обратното! Има разлика от поддръжка и робуване! Няма смисъл...
    Last edited by kachaka; d.m.y г., 01:47.

Comment

• позаглеждаи и фиат стило не е лоша кола никак..
      Амбицията е последното убежище на неудачника

Comment

• Първоначално публикувано от kachaka Покажи съобщение
        Еми няма смисъл тогава от Алфа...както каза другия колега, че ще вземете да ме откажете от тази марка! Колко пъти по 1000лв. трябва да давам за една 10-12 годишна кола и то нисък клас??? Няма смисъл...
        Не те отказваме, предпазваме те. Ако искаш само да си модерен с такъв вид кола да знаеш че е адски скъпо удоволствие. Ако истински ти харесва колата скачаш в джаза и както казва един друг колега: "едни дънки не мога си купя с тая Алфа", но това ще те кефи по странен начин За всички останали има Голф 3,4 Ауди А3 и т.н.
        Fiat Punto 1.4GT 1996
        Hyundai Tucson 2.0 2007
        Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Нали това и аз искам...да съм по-различен от другите с Голфове, Аудита и т.н...но не на тази цена! Иначе за Фиат Стило си прав...не са лоши, но някак не ми е присърце марката Fiat! Както и някои други, но това е друга тема...
          Айде лека нощ на всички!

Comment

• споко аз гледах няколко 156 накрая звънах на обява без снимка и уцелих със 147 бе подобно..не бързаи ще ти излезе колата..

Comment

Не искам аз да слугувам и робувам на колата, а тя на мене! Колата е за това - да ти служи, а не обратното! Има разлика от поддръжка и робуване! Няма смисъл...
              След това твое изказванемисля, че няма никакъв смисъл да се занимаваш повече - харесвай си един Голф 4/Ауди А3 ако има за тия пари и си карай джета Това са колите, които ще ти "служат"... Алфата не е за такива неща дето викаш...

Първоначално публикувано от r.punto Покажи съобщение
              позаглеждаи и фиат стило не е лоша кола никак..
              Кажи честно..?

Comment

• Я кажи изкара ли книжката?

Comment

• Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                  След това твое изказванемисля, че няма никакъв смисъл да се занимаваш повече - харесвай си един Голф 4/Ауди А3 ако има за тия пари и си карай джета Това са колите, които ще ти "служат"... Алфата не е за такива неща дето викаш...

Кажи честно..?
                  Е бая честно стило е добра кола както и другите от класа..има плюсове и минуси както и другите и за него е даже по добре от алфа..че то изкарахте 147 наи скъпата за имане кола от класа...

Comment

Първо не мога да приема първата ми кола да е след основен ремонт...сигурен съм, че ще е по-добре от другите, защото няма да давам пари, ама... така го чувствам! А и ми е много мощна...
                    Второ 147-та за която става въпрос и е обявена за 7600лв. Без много пазарлък собственика клекна на 5500лв.!!! 2100лв. под цената само с един телефонен разговор! От там се усъмних и като поразпитах се оказа, че е вкарана преди 2г. от Германия и е била ударена отзад - ама колко така и не разбрах!? А човека се кълнеше, че е избирал за сина си и няма удари, оригинална боя, километри...абе...направо се отвратих от хората!!! Защо трябва да я обявява за токова много пари, а след това да сваля кажи речи половината?! За някой и друг лев ще продадат майка си и баща си! Ужас!!! Защо така се изродиха тези хора - не знам?! Аз много държа на коректността и честността и не го разбирам това...защо трябва да лъжат толкова нагло и като отидеш на 200-300км. и се чудят какво да кажат?! Ако е нещо което не се вижда - да, ама ламарини...не ми го побира главата! Не знам...продължавам да търся читава кола, но...нещо взех да губя вяра...
                    Ако някой попадне СЛУЧАЙНО на читава кола да пише.
                    виж сега колега. кое е по-добре - да знаеш че е отварян двигателя за едикакво си при едикогоси преди едиколкоси километра или някой да ти каже че не е отварян , а той да е и това да го разбереш по най-лошия начин. пак ти казвам, няма употребявана кола в перфектно състояние.
                    тая 147 която показваш , очевидно я продава джамбаз. неговата работа е да продаде колата и ти казва това което искаш да чуеш. преди време джамбазите решиха да вкарват алфи от моргите в европа щото ги взимат евтино и са с много екстри. сега във всяка автокъща има сериозно количество 156 и 147 които стоят там от 2-3-4 години и са непродаваеми щото са кошници. тоя за това ти е смъкнал така леко 2 бона. и за 3000 ще ти я продаде и пак ще е на печалба, ама ти трябва още толкова да вкараш за да стане от нея кола. казвам ти, с търговци на автомобили и автокъщи не се занимавай, бягай далеч от далавераджии.
                    точка

Comment

• Някой знае ли номера на Красимир Кирилов от Свищов (Срещу Топливо е сервиза), че ще ходя тези дни до там да прегледа тази кола:
                      http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...488&f1=details

Comment

ще ходя тези дни до там да прегледа тази кола:
                        http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...488&f1=details
                        Бягяй надалече! GTD ?! WTF ?! Защо не се ориентираш към 145/146?

Comment

• Защо???

Comment

• защото са по евтини
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Абе да го оставим момчето само да си преценява,стига сме го обърквали,едното кисело,другото солено.......
                              За последен път го казвам,няколко пъти го казах както и други колеги,ако е 147 оптималния вариант според мен е колата на Дигиталния.
                              Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                              Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                              Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                              Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Не разбрах, защо да бягам на далече и от какво???

Comment

Working...
                                X